1. samostalna tribina samozastupnika “Život u mojim rukama”

Samozastupnici Karlovačke županije pozivaju vas na svoju prvu samostalnu tribinu pod nazivom Život u mojim rukama koja će se održati u Gradskoj knjižnici “Ivan Goran Kovačić” Karlovac (Ljudevita Šestića 1) 12. 12. 2019. u 18 sati.
Samozastupnici Karlovačke županije nastavljaju dalje sa radom i napredovanjem u lokalnoj zajednici te će ovoga puta govoriti o promjenama u svom životu koje su se dogodile od prošle tribine.
Glavna poruka tribine je da je napredak moguć onoliko koliko ima volje, snage i podrške, a sve navedeno je uzajamno te samozastupnici postaju oni koji daju svoj doprinos društvu.
Događaj je organiziran uz pomoć sredstava Grada Karlovca, a neke od aktivnosti potpomognute su sredstvima Karlovačke županije kroz projekte.
Na Tribini će govoriti predstavnici Grada Karlovca, Karlovačke županije, Centra za pružanje usluga u zajednici Ozalj, Udruge za samozastupanje iz Zagreba, a najvažnije od svega, svoje osobne priče ispričat će nam samozastupnici Nikola M., Darvin S., Mladen R. i Tomislav P. Nakon njihovog izlaganja osvrnut će se na ispričane priče te će se održati završna riječ i zahvala svima koji su omogućili ovo događanje.
Program je nastao u suorganizaciji Grada Karlovca, Karlovačke županije, Centra za pružanje usluga u zajednici Ozalj i Gradske knjižnice “Ivan Goran Kovačić” Karlovac.

Veselimo se vašem dolasku.