Predavanje i predstavljanje knjige Maje Prović “Misli, kreni i ostvari SVE”

Pozivamo vas na predavanje i predstavljanje knjige Maje Prović iz područja beletristike, literature za samorazvoj, pod nazivom “Misli, kreni i ostvari SVE”. Događanje će se održati u okviru Ciklusa predavanja “Znanjem do zdravlja” 11. siječnja 2019. godine u Ilirskoj dvorani Gradske knjižnice “Ivan Goran Kovačić” Karlovac, s početkom u 18 sati.
Knjiga je podijeljena u tri poglavlja – Buđenje, Akcija i Održavanje – prema autorskom programu Awakenig-Action-Achieving. U poglavlju “Buđenje” piše o osvještavanju tko ste vi u odnosu na sliku koju imate o sebi te o osvještavanju ogromnog potencijala kojeg svi nosimo u sebi. Ali, za stvarnu promjenu potrebno je spoznati što nas je dovelo do točke koja nam se ne sviđa. Govori o ljudima koji kreću u promjenu gledajući posljedice i zavrte se opet do istog mjesta s kojeg su krenuli jer nisu osvijestili što ih je do tog mjesta dovelo. Nisu osvijestili koje su to misli i uvjerenja uzrokovale neželjeno stanje. U drugom poglavlju “Akcija” autorica piše o kreiranju novih rezultata. Koje metode će se koristiti u stvaranju promjene i kako prirodni univerzalni zakoni u tome mogu pomoći. Treće poglavlje “Održavanje” govori o održavanju postignutih rezultata uz svjesnost, meditaciju i edukaciju. Jer rad na sebi nije vikend posao. Rad na sebi, uživanje u transformaciji kojoj svjedočite svojim trudom, je neprekinuto putovanje. Promjena je putovanje. Treba težiti u njemu uživati, a ne u onome što promjena donosi. Autorica je u knjigu “Misli, kreni i ostvari SVE” utkala svoju vjeru, strast i entuzijazam. Na tržištu se nalazi od listopada 2018. godine.

Maja Prović rođena je 1974. u Vukovaru. Od 2003. godine živi i radi u Zagrebu. Sretna je majka kćeri Une Matee za koju kaže da je njezin najveći životni učitelj i motivator. U svojih više od dvadeset i pet godina rada, četiri je puta mijenjala je profesiju. Od kad zna za sebe, kroz život ide s velikom količinom energije, orijentirana je pomaganju ljudima i proaktivnim načinom razmišljanja odgovara na životne izazove. Edukaciju i učenje smatra vrijednim cjeloživotnim procesom te sama neprekidno ulaže u školovanja i usavršavanja iz područja osobnog interesa. Shvatila je da radom na sebi i svojim mentalnim obrascima može kreirati svoj život. Kao na slikarskom platnu, imate kist i birate boje. Naučila je birati one koje se njoj, a ne drugim ljudima, sviđaju. Shvatila je da je to njen kist i njen život. Danas živi život kakav želi i sretna je u njemu. Shvatila je da želi ljude učiti kako će i oni unaprijediti svoje živote. Ne za jedan nego za sto koraka – jedan po jedan. Certificirani je Life coach. U Hrvatskoj kontinuirano organizira i vodi seminare, programe i radionice na temu osobnog rasta i razvoja. Vodi se sloganom “Snovi se ostvaruju kad u njih vjeruješ…” Maja Prović tvrdi da se ne možete potrošiti kad radite ono što volite. Kad radite iz srca ono što radite, onda nemate osjećaj da radite nego se energizirate onim što radite i zbog toga se ne možete potrošiti. Jer se zapravo punite. Ljudi koji ne vole svoj posao se troše. Oni koji ga vole, pune se brzom i zdravom energijom.