Predavanje Lovre Krnića “Postati i ostati pčelar”

Pozivamo vas na predavanje “Postati i ostati pčelar” koje će se održati u okviru ciklusa predavanja “Pričamo zeleno” (Projekt “Zelena knjižnica”) u Ilirskoj dvorani Gradske knjižnice “Ivan Goran Kovačić”, dana 15. veljače 2018. godine u 18 sati. Stručno predavanje održati će Lovro Krnić, vlasnik Ekološkog OPG-a Krnić koje se bavi pčelarstvom.
Predavanje je namijenjeno pčelarima koji se žele baviti ekološkim pčelarstvom, studentima, učenicima poljoprivrednih i prirodoslovnih škola i svima koji se žele okušati u pčelarstvu. Lovro Krnić autor je knjige Ekološko pčelarstvo (2 izdanja: 2007. i 2011.). Rođen je 1940. godine u Babinoj Gredi. Od 1957. živi u Karlovcu. Pčelarstvom se počinje baviti 1995., a 2002. godine registrirao je Ekološko obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo među prvima u Republici Hrvatskoj. Godine 2005. završava pčelarsku školu i dobiva zvanje pčelar.
Svojim bogatim znanjem, stručnim savjetima i odgovorima na pitanja iz vlastitog iskustva, gospodin Lovro će, nakon predavanja, sudjelovati u raspravi sa sudionicima.