Predstava “Majmun i krokodil”

Pozivamo vas na besplatnu predstavu “Majmun i krokodil” koja će se održati 1. 12. 2017. u 10 sati, u Ilirskoj dvorani Gradske knjižnice “Ivan Goran Kovačić”, u ulici Ljudevita Šestića 1, Karlovac. Predstava je namijenjena djeci od 4 do 7 godina.
Indijska dječja priča “Majmun i krokodil” donosi dirljivu i vrijednu pouku o prijateljstvu i mudrosti. Zapisana je u drevnoj zbirci “Pančatantra” koja već stoljećima razveseljava djecu i odrasle diljem svijeta svojim poukama i junacima iz životinjskoga svijeta. U priči se otkriva što su to mudro i zanimljivo naučili majmun i krokodil te se odgovara na pitanja: Što bismo mi napravili da smo na njihovom mjestu? Kako bismo se spasili od opasnosti? Što bi poslije bilo?

Teatar Poco Loco mlada je i dinamična umjetnička organizacija u kojoj djeluju kazališni profesionalci. Predstave ovoga nezavisnoga kazališta pogledalo je više od 10000 djece u Hrvatskoj. Svojim izvedbama približavaju svijet kazališta najmlađima.

Djeci grada Karlovca predstavu poklanjaju Indijski kulturni centar Zagreb, Ministarstvo kulture Republike Indije i Veleposlanstvo Republike Indije.