Putopisno predavanje Ivana Đogića i predstavljanje knjige Iran u prezentu

Pozivamo vas u Knjižnicu za mlade, u petak 26. studenoga 2021. u 19 sati na putopisno predavanje Ivana Đogića i predstavljanje njegove knjige “Iran u prezentu”.

Broj mjesta je ograničen te je svoj dolazak potrebno prijaviti putem e-pošte na . Za sudjelovanje na predavanju potrebno je imati i valjanu EU digitalnu covid potvrdu ili drugi odgovarajući dokaz o cijepljenju, preboljenju odnosno testiranju te se je potrebno pridržavati i ostalih važećih epidemioloških mjera.

Ivan Đogić rođen je u Zagrebu 1985. godine. Interes za geografijom, poviješću i nečim drugačijim odveo ga je na mnoge destinacije svijeta. U jednoj od njih odlučio se i skrasiti. U Iranu živi od 2018. godine. Bavi se turizmom, djelatnošću koja mu omogućava da vlastita područja interesa podijeli sa stranim posjetiteljima i drugim znatiželjnicima. Iran u prezentu mu je putopisni prvijenac kojim se trudi na edukativan i zabavan način čitatelju približiti egzotičnu, dinamičnu i tirkiznu zemlju Iran. Dobitnik je Nagrade Dijana Klarić za najbolju hrvatsku putopisnu knjigu 2021. godine.