Treći rođendan Čitateljskog kluba za slijepe i slabovidne osobe “Bijela sova”

U srijedu, 7. ožujka 2018. godine, pod pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske, Kolinde Grabar Kitarović, obilježit će se treći rođendan Čitateljskog kluba za slijepe i slabovidne osobe “Bijela sova”.

Nakon susreta i predstavljanja čitateljskih kluba za slijepe i slabovidne osobe u Hrvatskoj, sudionici će obići Gradski muzej Karlovac, posjetiti Knjižnicu za mlade nakon čega će otići na predstavu u Gradsko kazalište Zorin dom u kojem gostuje Kazalište slijepih i slabovidnih Novi život.

Ulaz na predstavu je besplatan i za sve ostale zainteresirane, ali je broj mjesta ograničen. Karte možete preuzeti na blagajni Zorin doma.

PROGRAM:
15:00 – 16:30 sati – Uvodna izlaganja i predstavljanje čitateljskih klubova u Gradskoj knjižnici “Ivan Goran Kovačić”, Ljudevita Šestića 1, Karlovac:
∗ Čitateljski klub za slijepe i slabovidne osobe “Bijela sova”, Marinko Polović i Senija Rački, Gradska knjižnica “Ivan Goran Kovačić”
∗ Čitateljski klub za slijepe i slabovidne osobe “Homer”, Marinko Iličić i Lucija Miškić, Narodna knjižnica “Petar Preradović” Bjelovar  i Dražen Kokotić, Udruga slijepih Bjelovar
∗ Čitateljski klub za slijepe i slabovidne osobe Sisak, Sandra Drnić, Narodna knjižnica i čitaonica Vlado Gotovac Sisak i Danko Tomanić, Udruga slijepih Sisačko-moslavačke županije
16:30 – 18:00 sati – Obilazak Gradskog muzeja Karlovac
18:00 – 19:30 sati – Večera za sudionike u Knjižnici za mlade, Ulica Ivana Banjavčića 8, Karlovac
20:00 – 21:30 sati – Predstava “Jučer sam se sjetio plave” Kazališta slijepih i slabovidnih Novi život u Gradskom kazalištu Zorin dom