Cijenjeni korisnici,
u skladu s uputama dobivenima od nadležnih tijela u svrhu borbe protiv širenja korona virusa (COVID–19), obavještavamo vas da ćete u Gradskoj knjižnici “Ivan Goran Kovačić” od petka, 13. 3. 2020. moći posuditi 6 knjiga na rok od 42 dana i 6 jedinica AV građe na rok od 14 dana, kako bismo smanjili posjete korisnika u razdoblju pojačanog opreza. Pozivamo na korištenje naših e-usluga (online produženje građe i praćenje posudbi), kao i na elektroničku ili telefonsku komunikaciju s knjižničarima (, 047/412-377, društvene mreže).
Naglašavamo mogućnost posudbe e-knjiga, nove usluge Knjižnice, putem koje možete čitati knjige na vašim mobilnim uređajima i tabletima. Instaliranjem aplikacije ZaKi Book i unosom broja članske iskaznice i PIN-a, dostupno je više od stotinu naslova beletristike i stručne literature.
Sve informacije o posuđenoj građi, načinu vraćanja i produženju roka posudbe možete dobiti na telefon 047/412-377 (kućni 222) ili putem e-pošte na .
Pozivamo Vas i na korištenje online funkcionalnosti “Moj GKKA” za produživanje roka posudbe i pretraživanje e-kataloga radi pronalaska željenog naslova, https://katalog.gkka.hr.
Temeljem uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, iz zajedničkih prostora uklonjeni su časopisi i reklamni letci.
U cilju što bolje mjere prevencije zaštite od potencijalnog širenja korona virusa, korištenje čitaonica na Zavičajnom, Studijskom, Informativno-posudbenom odjelu te u Knjižnici za mlade, nije moguće do daljnjega.
Naši odjeli, ogranci i službe zasad će raditi prema uobičajenom radnom vremenu, a redovna djelatnost posudbe/povrata građe odvijat će se uobičajenim načinima.
Sva javna okupljanja u Knjižnici otkazana su do daljnjega.