Otvorenje izložbe fotografija “Mobitel nije samo selfie!”

Pozivamo vas u petak, 11. svibnja 2018. u 19:30 sati u Knjižnicu za mlade, Ivana Banjavčića 8, Karlovac, na otvorenje izložbe fotografija polaznica radionice „Mobitel nije samo selfie!“

Danas je gotovo nemoguće pronaći nekoga tko ne koristi mobitel. Pametni telefoni olakšali su izvršavanje svakodnevnih obaveza, omogućili pristup informacijama u trenutku bez obzira gdje se nalazimo, a kvaliteta njihovih kamera neprestano se poboljšava. Da mobitel nije samo selfie, pokazat će vam ova izložba.

Kroz ciklus radionica koje je od listopada prošle do svibnja ove godine vodio knjižničar i fotograf amater, Marinko Polović, polaznice su naučile kako napraviti kvalitetnu fotografiju pomoću kamere na mobitelu te su se upoznale s različitim fotografskim tehnikama. Teme su bile portreti, pejzaži, arhitektura, makrofotografija, crnobijela i apstraktna fotografija, ali radionice nisu bile ograničene ni prostorom Knjižnice za mlade već su se odvijale i u Zvijezdi i na Korani.

Njihov šarolik, zabavan i nadasve zanimljiv rezultat možete vidjeti na ovoj izložbi koja se može razgledati do 18. lipnja 2018.