Predstavljanje knjige “Ljubav oko svijeta” autora Davora Rostuhara

Pozivamo vas da nam se pridružite na predstavljanju knjige “Ljubav oko svijeta” autora Davora Rostuhara koje će se održati 8. rujna 2021. godine u 18,00 sati na terasi ispred Gradske knjižnice “Ivan Goran Kovačić”.
Istovremeno možete pogledati i istoimenu izložbu fotografija.
Broj sjedećih mjesta je ograničen, a besplatne ulaznice možete podignuti na polukatu Knjižnice!
Posjetitelji će biti pozvani da na komadu papira ispišu svoju ljubavnu priču. Odabrane priče autori će izložiti i objaviti na svojoj mrežnoj stranici, a sve će konkurirati da budu uključene u nastavak filma “Ljubav u Hrvatskoj”.
Nakon predstavljanja knjige i izložbe pozivamo vas na projekciju istoimenog filma koja će se održati u 20,30 sati na Foginovom kupalištu u okviru programa 26. Filmske revije mladeži i 14. Four River Film Festivala, u organizaciji Hrvatskog filmskog saveza i Kinokluba Karlovac.
Davor Rostuhar rođen je u Zagrebu 1982. godine, gdje od 2001. radi kao pisac, novinar i fotograf te 2008. dobiva status samostalnog umjetnika pri HZSU. Radio je kao suradnik za brojne časopise, poput National Geographic Hrvatska, Meridijani i Geo, a od 2013. godine više je fokusiran na vlastite višegodišnje projekte unutar Kluba za ekspedicionizam i kulturu, čiji je suosnivač i predsjednik. Autor je brojnih izložbi, osam knjiga i dva dokumentarna filma – Polarni san (2018.) i Ljubav oko svijeta (2020.).